Jordi van Eijsden

Training.

Wil jij zelf, jouw team of organisatie…

  • Meer balans, zelfvertrouwen en plezier in het werk?
  • Duidelijker communiceren met klanten en/of collega’s?
  • Nieuwe vaardigheden, inzichten en kennis opdoen?

In mijn trainingen ontvang je concrete gereedschappen, tips en ondersteuning op maat. Daarbij is een grote rol weggelegd voor communicatie en communicatieve vaardigheden. Maar bovenal word je uitgedaagd om zelf à la Sherlock Holmes actief op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen en ‘aha’-momenten.

Training in 5 woorden

Communicatie – gericht.
Interactief – niet alleen luisteren, vooral dóén.
Ondersteunend – ik stimuleer je om op eigen kracht verder te gaan.
Praktijkgericht – gelijk toepasbaar in jouw (werk)omgeving.
Professioneel – ik beschik over relevante certificaten, opleidingen en een uitgebreid netwerk van specialisten.

Je kunt bij mij terecht voor workshops (één dagdeel), trainingen (een dag of meerdere dagen) en complete programma’s (trainingen van meerdere weken of maanden).

Voorbeelden van onderwerpen

Werkwijze

In een informeel kennismakingsgesprek bespreken we samen de behoeften van zowel opdrachtgever als deelnemers. Daarna volgen er voorafgaand aan de training meerdere contactmomenten om samen het programma vorm te geven. Daarbij worden de deelnemers zelf ook actief betrokken, zodat de training zeker geen ‘moetje’ wordt.

Organisaties die ik heb mogen trainen zijn onder andere:

Ervaringen van klanten

Jordi is een ontzettend motiverende man. Hij weet te luisteren naar je wensen en zich goed aan te passen aan datgene wat je van hem verwacht te leren. Hij heeft me de kneepjes van open communicatie aangeleerd. Dat deed hij middels theoretische trainingen, rollenspellen en 'lead by example. Ondanks dat de theorie soms erg belangrijk kan zijn, blijft het daar dus niet bij. Hij heeft me het vertrouwen gegeven om door te groeien.De trainingen en persoonlijkheid van Jordi hebben me dus veel meer bijgebracht dan ikzelf had kunnen hopen.

Philippe - Sales & Retailmanager
Ik heb de training ‘Verbeter je werk- en privé balans’ bij Jordi gevolgd. Ik heb Jordi ervaren als een zeer bekwame professional. Je voelt je gelijk op je gemak. Met zijn bevlogenheid weet hij helpende gedachten te stimuleren die eenvoudig in de praktijk toe te passen zijn.

Shakuntala - Deploy Manager
Ik heb Jordi mogen meemaken in een teamtraining ‘Feedback Geven & Ontvangen’. Jordi heeft een groot aanpassingsvermogen waardoor hij in no time onderdeel wordt van de groep. Dat maakt hem laagdrempelig en zorgt voor een veilige trainingsomgeving. Ik vergat in zekere zin dat ik in training zat en had meer het gevoel dat we gelijk als team samenwerkten aan onze vooraf gestelde doelen.

Monique - Team Lead
Jordi heeft eind 2023 en begin 2024 twee teams van zorgcoördinatoren getraind in Persoonlijk Leiderschap. Deelnemers hebben in een uitgebreide evaluatie aangegeven dat de training aan hun verwachtingen heeft voldaan en voor enkele zelfs overtroffen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng van deelnemers en er was een mooie verbinding tussen de theorie, de praktijk en evaluerende oefeningen. De variatie van lesvormen, de structuur en het teruggrijpen naar de theoretische modellen waren erg leerzaam en in de praktijk toepasbaar.

Mart - Interimmanager bedrijfsvoering

InterPersoonlijk Profiel (IPP Analyse)

InterPersoonlijk Profiel (IPP) Analyse: Ontdek de Kracht van Interactie

Wil jij zelfbewust interactie creëren in je werk en relaties? Ben je op zoek naar een instrument dat je helpt om gedrag en interactie meetbaar en praktisch toepasbaar te maken? Maak kennis met het Interpersoonlijk Profiel (IPP) – een gevalideerde test gebaseerd op de Interpersoonlijk Dynamiek: De Roos van Leary.

De Roos van Leary werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1957 door de Kaiser Foundation en Timothy Leary. Daarna is het instrument verder ontwikkeld door de Leary Academy tot een krachtig instrument dat gebruikt kan worden door trainers, coaches, docenten, managers en iedereen die met (groepen) mensen werkt.

De IPP is een gedragsanalyse die de invloed meet van gedrag op de interactie tussen mensen. Het brengt de intentie en het effect van gedrag op anderen direct zichtbaar, waardoor het praktisch toepasbaar wordt binnen coaching, trainingen en assessments.

Met behulp van de IPP kun je inzicht krijgen in jouw eigen interactiepatronen en de effecten daarvan op anderen. Hierdoor kun je bewust sturen op het gewenste gedrag en de gewenste interactie. Het biedt concrete handvatten om je communicatie te verbeteren, de samenwerking te versterken en conflicten effectief op te lossen.

De IPP Analyse is een waardevol instrument voor individuen, teams en organisaties die streven naar effectievere communicatie en betere relaties. Door zelfbewust interactie te creëren, kun je vertrouwen opbouwen, motivatie vergroten en betere resultaten behalen.

Wil je meer weten over de Interpersoonlijk Profiel (IPP) Analyse?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Het Interpersoonlijk profiel evalueert de intensiteit van gedrag op basis van de 8 gedragstypes van de Roos van Leary. De analyse omvat 128 stellingen, waarbij elke deelnemer zichzelf test en drie analyses ontvangt van anderen. Zo ontstaat een alomvattend inzicht in de onderlinge wisselwerking van gedrag tijdens interacties.

De uitkomsten bieden inzicht in het interpersoonlijk gedag van een persoon en stellen ons in staat:

  • Het effect van iemands gedrag op anderen beter te voorspellen
  • Te begrijpen hoe de persoon zich aanpast aan specifieke situaties
  • In te schatten in hoeverre iemands effectief kan schakelen tussen diverse gedragsstijlen
  • De rol van motivaties en overtuigingen in het gedag te achterhalen
  • Mogelijkheden voor verdere ontwikkeling op het gebied van interactie te identificeren

Aanmelden?

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring.