Jordi van Eijsden

Training.

Wil jij zelf, jouw team of organisatie…

  • Meer balans, zelfvertrouwen en plezier in het werk?
  • Duidelijker communiceren met klanten en/of collega’s?
  • Nieuwe vaardigheden, inzichten en kennis opdoen?

In mijn trainingen ontvang je concrete gereedschappen, tips en ondersteuning op maat. Daarbij is een grote rol weggelegd voor communicatie en communicatieve vaardigheden. Maar bovenal word je uitgedaagd om zelf à la Sherlock Holmes actief op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen en ‘aha’-momenten.

Training in 5 woorden

Communicatie – gericht.
Interactief – niet alleen luisteren, vooral dóén.
Ondersteunend – ik stimuleer je om op eigen kracht verder te gaan.
Praktijkgericht – gelijk toepasbaar in jouw (werk)omgeving.
Professioneel – ik beschik over relevante certificaten, opleidingen en een uitgebreid netwerk van specialisten.

Je kunt bij mij terecht voor workshops (één dagdeel), trainingen (een dag of meerdere dagen) en complete programma’s (trainingen van meerdere weken of maanden).

Voorbeelden van onderwerpen

Werkwijze

In een informeel kennismakingsgesprek bespreken we samen de behoeften van zowel opdrachtgever als deelnemers. Daarna volgen er voorafgaand aan de training meerdere contactmomenten om samen het programma vorm te geven. Daarbij worden de deelnemers zelf ook actief betrokken, zodat de training zeker geen ‘moetje’ wordt.

CRKBO Geregistreerd Docent bij onder andere onderaanneming Schouten & Nelissen

Organisaties die ik heb mogen trainen zijn onder andere:

Ervaringen van klanten

Jordi is een ontzettend motiverende man. Hij weet te luisteren naar je wensen en zich goed aan te passen aan datgene wat je van hem verwacht te leren. Hij heeft me de kneepjes van open communicatie aangeleerd. Dat deed hij middels theoretische trainingen, rollenspellen en 'lead by example. Ondanks dat de theorie soms erg belangrijk kan zijn, blijft het daar dus niet bij. Hij heeft me het vertrouwen gegeven om door te groeien.De trainingen en persoonlijkheid van Jordi hebben me dus veel meer bijgebracht dan ikzelf had kunnen hopen.

Philippe - Sales & Retailmanager
Ik heb de training ‘Verbeter je werk- en privé balans’ bij Jordi gevolgd. Ik heb Jordi ervaren als een zeer bekwame professional. Je voelt je gelijk op je gemak. Met zijn bevlogenheid weet hij helpende gedachten te stimuleren die eenvoudig in de praktijk toe te passen zijn.

Shakuntala - Deploy Manager
Ik heb Jordi mogen meemaken in een teamtraining ‘Feedback Geven & Ontvangen’. Jordi heeft een groot aanpassingsvermogen waardoor hij in no time onderdeel wordt van de groep. Dat maakt hem laagdrempelig en zorgt voor een veilige trainingsomgeving. Ik vergat in zekere zin dat ik in training zat en had meer het gevoel dat we gelijk als team samenwerkten aan onze vooraf gestelde doelen.

Monique - Team Lead

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring.