Jordi van Eijsden

Over Jordi.

Sinds 2018 combineert Jordi van Eijsden zijn passies voor communicatie(training) en Chinese geneeskunde om andere mensen te ondersteunen, in de breedste zin van het woord.

Waarom?

Jordi: ‘‘Omdat ik zelf goed weet wat het is als je stress ervaart, als je niet goed in je vel zit. En ik heb zelf ervaren wat communicatie en de Chinese geneeskunde dan voor je kunnen betekenen. Beide hebben mij immers geholpen tijdens een uitdagende fase in mijn leven.

Aan het begin van mijn carrière kwam ik terecht in een faillissement en de schuldsanering. Later belandde ik in een burn-out. In mijn zoektocht naar herstel kwam ik in aanraking met de Chinese geneeskunde.

Hoewel ik al vanaf kinds af aan een fascinatie met het Oosten heb, was ik er eerst sceptisch over; was het niet te ‘zweverig’? Maar deze vorm van therapie bleek een schot in de roos! Dus besloot ik om me erin te verdiepen, om zo mijn positieve ervaringen door te kunnen geven aan anderen.

In diezelfde periode kwam ik terecht bij een sales-trainingsbureau. Ik ontdekte hoeveel voldoening het mij geeft om training en coaching te verzorgen, in het bijzonder op het gebied van communicatie. Communicatie heeft een grote invloed op ons brein en welzijn; ik vind die wisselwerking zeer interessant.’’

Ontdek ook wat communicatie en de Chinese geneeskunde voor jou kunnen doen!

Partners

Anderen omschrijven mij als…

 • Eerlijk.
 • Humoristisch.
 • Meedenkend.
 • Nuchter.
 • Open.
 • Toegankelijk.

Opleidingen

Ik beschik onder andere over de volgende opleidingen:

 • Opleiding Co Active Coaching
 • Opleiding DISC
 • Opleiding Roos van Leary
 • Opleiding MBK (Medische Basis Kennis)
 • Opleiding Acupunctuur
 • Allerlei workshops en bijscholingen, zoals Gesprekstechnieken,
  Effecten van chronische stress op je lijf (MBK), Brein en Leren
  tot Acupunctuur bij Psychosomatische Klachten.
 • Specialisatie: Positieve Intelligentie, Co-Active.

Ervaringen van klanten

De westerse geneeskunde bood geen oplossing voor m'n klacht. Jordi heeft me op een prettige manier geholpen en een oplossing geboden. Hij staat voor een persoonlijke en professionele aanpak. Ook is hij een warme, toegankelijke persoonlijkheid. Ik kan hem iedereen aanraden.

Stan
Categorie: Acupunctuur
Deze zomer volgde ik bij Jordi van Eijsden een cursus Positieve Intelligentie gecombineerd met Co Active. Jordi vroeg aan het begin van elke sessie naar mijn verwachtingen en aan het eind om feedback. Hiermee creëerde hij een heldere en open sfeer. Ik heb, naast meerdere kleine cadeautjes, twee grote mooie geschenken mogen ontvangen. Het eerste geschenk: de vervelende dingen die ik tegen mezelf zei, hoefde ik niet langer te geloven. Het tweede geschenk: alles kunnen beredeneren en begrijpen is niet altijd de oplossing. Waar ik vol van gedachten en verhalen binnenkwam, werd het gedurende een sessie met veel visualisaties, stil in mijn hoofd en heb ik rust en vrede mogen ervaren waar ik zo naar op zoek was. Deze cursus en coaching door Jordi gun ik iedereen!

Petra
Categorie: Coaching
I have tried acupunture before, and being treated by Jordi is another level of healing. It is not just acupunture, Jordi helps me to be really connected to my body, to heal traumas I had, to see light, be more relaxed and to eventually move on in my life. Very much recommended.

Elissar
Categorie: Therapie
Jordi is een ontzettend motiverende man. Hij weet te luisteren naar je wensen en zich goed aan te passen aan datgene wat je van hem verwacht te leren. Hij heeft me de kneepjes van open communicatie aangeleerd. Dat deed hij middels theoretische trainingen, rollenspellen en 'lead by example. Ondanks dat de theorie soms erg belangrijk kan zijn, blijft het daar dus niet bij. Hij heeft me het vertrouwen gegeven om door te groeien.De trainingen en persoonlijkheid van Jordi hebben me dus veel meer bijgebracht dan ikzelf had kunnen hopen.

Philippe - Sales & Retailmanager
Categorie: Training
Jordi is een topcoach! Onder het genot van een dosis humor kan Jordi je op een inspirerende, motiverende en positieve manier coachen. Heerlijk om te zien hoe hij speelt met zinnen en woorden en je op deze manier meeneemt in een andere manier van communiceren.

Marcel - Filiaalmanager
Categorie: Coaching
Ik heb de training ‘Verbeter je werk- en privé balans’ bij Jordi gevolgd. Ik heb Jordi ervaren als een zeer bekwame professional. Je voelt je gelijk op je gemak. Met zijn bevlogenheid weet hij helpende gedachten te stimuleren die eenvoudig in de praktijk toe te passen zijn.

Shakuntala - Deploy Manager
Categorie: Training
Positieve Intelligentie heeft voor mij betekent dat ik naast het inzicht in mijn valkuilen nu ook in staat ben om daadwerkelijk een andere weg in te slaan. Het mooie is dat deze weg meer innerlijke rust brengt, ik mezelf en anderen meer ben gaan waarderen en ik ervaar dat ik een liefdevollere partner en ouder kan zijn

Joyce
Categorie: Positieve Intelligentie
Jordi heeft mij goed geholpen bij stressklachten. Zijn behandeling bleek doeltreffend, ontspannend en leerde me meer over mezelf. Jordi is zeer hartelijk en zorgt voor een open, toegankelijke sfeer. Een aanrader!

Milou
Categorie: Therapie
De behandeling was zeer prettig: eerst een fijn intakegesprek waarin de klacht vertaald werd naar lichamelijke problemen. Het toepassen van verschillende technieken in een behandeling (acupunctuur, cuppen en dergelijke) vind ik heel sterk en een pre ten opzichte van andere geneeskunsten. Ik heb niet het idee dat de westerse geneeskunst mij met mijn probleem kon helpen.

Fernand
Categorie: Therapie
Altijd helemaal ontspannen na een massage behandeling! Ik kan me helemaal focussen op mijzelf: heerlijke me-time.Jordi zorgt ervoor dat je je op je gemaakt voelt en vraagt door naar wat wel en niet prettig aanvoelt. De behandeling is stevig maar fijn, want daarna zijn mijn gespannen gebieden helemaal verdwenen.

Boukje
Categorie: Massage
Ik heb Jordi mogen meemaken in een teamtraining ‘Feedback Geven & Ontvangen’. Jordi heeft een groot aanpassingsvermogen waardoor hij in no time onderdeel wordt van de groep. Dat maakt hem laagdrempelig en zorgt voor een veilige trainingsomgeving. Ik vergat in zekere zin dat ik in training zat en had meer het gevoel dat we gelijk als team samenwerkten aan onze vooraf gestelde doelen.

Monique - Team Lead
Categorie: Training
Confronterend om te ervaren hoe vaak mijn saboteurs de kop op staken. Met dit programma groeide mijn bewustzijn en werd me ook duidelijk dat ik in de loop der jaren enkele belangrijke eigenschappen, die ik als kind had, ben kwijt geraakt. Je gaat jezelf met dit programma dus ook een beetje opnieuw ontdekken! Spannend, maar heel waardevol. Ik ben er in elk geval nog druk mee bezig. De app met diverse tools werkt ondersteunend om elke dag bewust te focussen. Handig dat er een variatie in oefeningen is en dat je kunt kiezen uit verschillende tijdseenheden. Het zal je verbazen hoe moeilijk het op een drukke dag is om even 2 minuten voor jezelf te nemen en je PQ reps te doen. Dan is de pod-groep zeker extra helpend om gemotiveerd te blijven!

Kristel
Categorie: Positieve Intelligentie
Jordi heeft eind 2023 en begin 2024 twee teams van zorgcoördinatoren getraind in Persoonlijk Leiderschap. Deelnemers hebben in een uitgebreide evaluatie aangegeven dat de training aan hun verwachtingen heeft voldaan en voor enkele zelfs overtroffen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng van deelnemers en er was een mooie verbinding tussen de theorie, de praktijk en evaluerende oefeningen. De variatie van lesvormen, de structuur en het teruggrijpen naar de theoretische modellen waren erg leerzaam en in de praktijk toepasbaar.

Mart - Interimmanager bedrijfsvoering
Categorie: Training

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring.