Jordi van Eijsden

Coaching.

Wil jij werken aan…

  • Persoonlijke groei?
  • Onzekerheid, assertiviteit en persoonlijk leiderschap?
  • Dat kritische stemmetje in je hoofd dat jou dwarsboomt?

In de coachingstrajecten op maat voor individuen en organisaties gaan we samen aan de slag! Maar ik daag je vooral uit om zélf tot inzichten te komen.

Co-Active

Het Co-Active® model focust op de persoon als geheel en dat jij het vertrouwen gaat krijgen om zelf krachtige keuzes te maken. De focus ligt dus niet op slechts één aspect uit het leven. Het plaatst mensen niet in hokjes, maar ziet iedereen als veelzijdig en dynamisch. Jij hebt alles in huis om zelf richting aan te geven aan je leven en aan je werk.

Positieve Intelligentie

Met Positieve Intelligentie train je je mentale weerbaarheid en je brein. Je leert hoe positieve en negatieve gedachten je leven beïnvloeden, en je wordt je bewust van de ‘saboteurs’ en ‘wijzen’ in jouw hoofd. Ook ontdek je hoe je je brein vaker inzet als vriend (zelfvertrouwen, open houding, positief denken, acceptatie) in plaats van als vijand (onzekerheid, oordelen, doemdenken, frustratie).

De coachingsessies Positieve Intelligentie duren zes weken vinden plaats in een klein groepje met maximaal 5 andere deelnemers. Daarnaast ontvang je app waarmee je thuis verder kan.

Ben je benieuwd naar de ‘saboteurs’ in jouw hoofd?

Ben je benieuwd naar of jouw brein vaker een vriend of een vijand is? Dat meet je met de Positive Intelligence Quotient Score.

Wil je meer weten over Positieve Intelligentie? Het boek ‘Positieve Intelligentie’ is bij mij te koop.

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw aandachtsgebieden en bekijken we welke vorm van coaching bij jou past.

Coaching in 5 woorden

Holistisch – ik kijk verder dan je hulpvraag.
Professioneel – ik beschik over relevante certificaten, opleidingen en uitgebreid netwerk van specialisten.
Persoonlijk – gebaseerd op wat jij nodig hebt, jij staat centraal.
Ondersteunend – ik stimuleer je om op eigen kracht verder te gaan.
Complementair – ik combineer diverse technieken en invalshoeken met Chinese geneeskunde en psychologie.

Voorbeelden van onderwerpen

Ervaringen van klanten

Jordi is een topcoach! Onder het genot van een dosis humor kan Jordi je op een inspirerende, motiverende en positieve manier coachen. Heerlijk om te zien hoe hij speelt met zinnen en woorden en je op deze manier meeneemt in een andere manier van communiceren.

Marcel - Filiaalmanager
Categorie: Coaching
Positieve Intelligentie heeft voor mij betekent dat ik naast het inzicht in mijn valkuilen nu ook in staat ben om daadwerkelijk een andere weg in te slaan. Het mooie is dat deze weg meer innerlijke rust brengt, ik mezelf en anderen meer ben gaan waarderen en ik ervaar dat ik een liefdevollere partner en ouder kan zijn.

Joyce
Categorie: Positieve Intelligentie
Confronterend om te ervaren hoe vaak mijn saboteurs de kop op staken. Met dit programma groeide mijn bewustzijn en werd me ook duidelijk dat ik in de loop der jaren enkele belangrijke eigenschappen, die ik als kind had, ben kwijt geraakt. Je gaat jezelf met dit programma dus ook een beetje opnieuw ontdekken! Spannend, maar heel waardevol. Ik ben er in elk geval nog druk mee bezig. De app met diverse tools werkt ondersteunend om elke dag bewust te focussen. Handig dat er een variatie in oefeningen is en dat je kunt kiezen uit verschillende tijdseenheden. Het zal je verbazen hoe moeilijk het op een drukke dag is om even 2 minuten voor jezelf te nemen en je PQ reps te doen. Dan is de pod-groep zeker extra helpend om gemotiveerd te blijven!

Kristel
Categorie: Positieve Intelligentie

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring.