Jordi van Eijsden

Let Positivity Glow

Let Positivity Glow

21 Dagen Complimenten Challenge – doe ook mee!

#21dagenchallenge #complimentenchallenge #letpositivityglow #21dagencomplimentenchallenge

Hoe vaak deel jij een compliment uit aan een vriend, collega of familielid? Waarschijnlijk minder regelmatig dan je denkt. Doe mee met onze 21 Dagen Complimenten Challenge en leg je focus vaker op het positieve!

Waarom zou je meer complimenten geven?

Ons leven is doorgaans jachtig, snel en we beschouwen veel zaken als vanzelfsprekend. Daarnaast heeft ons brein van nature vooral aandacht voor dingen die niet goed gaan. Waardering uitspreken schiet er dan ook vaak bij in.

Dat is jammer, want het gevoel hebben dat je ertoe doet, is voor ons als mens enorm belangrijk. Sterker nog: uit diverse onderzoeken blijkt dat een gebrek aan waardering de nummer één oorzaak is van stukgelopen relaties, zowel op werk- als privégebied. En ook voor ons geluk en onze gezondheid is waardering erg belangrijk.

Dus: doe mee met onze 21 Dagen Complimenten Challenge en laat de positiviteit groeien!

Hoe werkt de challenge?

De challenge is simpel! Dit is de bedoeling:

  • Je geeft 21 dagen lang iedere dag minimaal één oprecht compliment, zonder tegenverwachting, aan een willekeurige persoon. Dat mag een collega zijn, een vriend of zelfs een onbekende op straat.
  • Een oprecht compliment is een compliment vanuit je hart. Het hoeft niet groot te zijn. Voorbeelden zijn: ‘Wat goed dat jij dit hebt gedaan, ‘Wat een mooie presentatie, of: ‘Wat fijn dat je er voor mij bent’.
  • Om je te herinneren aan de challenge, ontvang je een mooi glow-in-the-dark armbandje* met de tekst ‘Let Positivity Glow’. Laat die complimenten maar schijnen!
  • De challenge start wanneer jij wilt.

Voor wie is de challenge?

Je kunt zelf meedoen, of zelfs met je hele team of afdeling.

Voor bedrijven bieden we tevens talloze mogelijkheden om de challenge uit te breiden met een training of workshop, waarin de focus ligt op meer positiviteit, begrip en vertrouwen in teams.

Hoe doe je mee?

Neem vrijblijvend contact met ons op en meld je aan.

* armbandjes zijn € 2,50 per stuk. Bij 50 stuks wordt de prijs € 2,00 (incl. btw)

Let Positivity Glow!

Bekijk de video!

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring.